-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:11964 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:6

از نظر علمي دانشمندان در رابطه با اركان نماز و اسرار آن چه مطالبي را كشف كرده اند؟
الف) دكتر تومانيانس در كتاب خود مينويسد:
«در غضروفهاي بيني گاهي كرمي توليد ميشود كه سبب سردرد فوقالعاده شديد و كاهش بينايي چشم ميشود، براي دفع اين كرم بهترين وسيله،شستشوي بيني با آب سرد است.»
(و آن در اسلام استنشاق (شستن بيني) ناميده ميشود كه از مقدماتمستحبي نماز است). وقتي كه شما استنشاق ميكنيد و با بيني خود آب را بالاميكشيد، فوراً بر روي عصب سمپاتيك شما اثر كرده و سوزش و اشك چشمو سرخي چهره را در خود احساس ميكنيد، علاوه بر اينها سردردهايي كه براثر هواي ناسالم و خستگي بوجود ميآيد را از بين ميبرد و اين كاري است كهيك نمازگزار واقعي هر روز چند بار هنگام وضو گرفتن انجام ميدهد. سوايآنچه گذشت استنثاق با آب فوايد ديگري نيز دارد كه از جمله، نمازگزار را ازمبتلا شدن به امراضي چون سل، آسم، امراض ريوي و زكام مصون داشته وتعادل عصبي و حالت نشاط و فرح در نهاد آدمي ايجاد ميكند.
ب) دكتر ادوين فردريك پاوزر استاد امراض عصبي در ايالات متحدهآمريكا ميگويد:
اگر چه ممكن است بسياري از امراض معده را در كوتاهترين مدت كه باوركردني نيست، درمان كرد اما صرف نظر از معالجاتي كه در عصر ما وجوددارد، معجزات ديگري در بهبودي امراض مانند فلج و زمينگيري، آشكارميشود كه هيچ نوع معالجهاي و يا جراحي و يا پسيكولوژي و يا تحريكاتديگر در آن اثر نداشته است.
ما ميبينيم هزاران حالت براي مريض پيش آمده كه مشهورترين پزشكان وباهوش ترين طبيبان كمترين اميدي براي بهبودي آن نداشتهاند، اما چيزي كهدر بهبودي مريض اثر گذاشته و صحت و سلامت و عقل را به وي بازگردانده،معجزهاي از معجزات نماز و ارتباط با خدا بوده است.
ج) دكتر توماس هايس لوپ ميگويد:
مهمترين مطلبي كه من در طول چندين سال تجربه و آزمايش به دستآوردهام اين است كه بهترين وسيله براي درمان بيخوابي نماز است. با اينقيد كه من پزشكم اين سخن را ميگويم كه نماز بهترين وسيلهاي است كهتاكنون براي توسعه اطمينان و تسكين اعصاب و آسايش و نشاط شناخته شدهكه زمينة بي خوابي را برطرف ميگرداند. و به عبارت دقيقتر، مهمترين وسيلةايجاد آرامش در روان و اعصاب انسان نماز است.
د) «كاراپمان و ديگران» به نوعي «روان درمان تربيتي گروهي» پرداختهاند وبراي افزايش بينش بيماران دربارة مشكلات و انواع تضادهاي رواني كه دچارآن هستند و نيز مكانيسمهاي دفاعي كه از آنها استفاده ميكنند و اطلاعات ومهارتهاي ديگري كه بيماري رواني به كمك آنها براي غلبه بر مشكلات نيازدارند، سخنرانيهاي ارشادي ايراد كردهاند. بديهي است كه اين نوع رواندرماني تربيتي گروهي، اساساً شبيه اثري است كه خطبههاي نماز جمعه برايدرمان يا پيشگيري برخي مشكلات خفيف رواني ناشي از فشار زندگي، ازخود باقي ميگذارند.»
براي مطالعه بيشتر ر.ك: نماز از ديدگاه دانشمندان و متفكران، رحيم كارگر.

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.